Heb je een website maar geen tijd of zin om deze inhoudelijk bij te houden? Voor inhoudelijk beheer van je WordPress website kan je bij mij terecht. 

Wat valt er onder inhoudelijk beheer?

Dit kunnen allerlei inhoudelijke werkzaamheden zijn. Aanpassingen kunnen wekelijks of maandelijks gedaan worden, we bepalen samen wat handig en nodig is. Onderstaand zie je de meest voorkomende werkzaamheden die vallen onder het inhoudelijk beheer van je WordPress website:

✦ Het plaatsen van nieuwe teksten.
✦ Het aanmaken van nieuwe pagina’s. 
✦ Het regelmatig plaatsen van blogs of nieuwsbrieven.
✦ Kleine inhoudelijke aanpassingen doen aan de website.

Inhoudelijk

Dit is dus puur inhoudelijk beheer, gericht op tekst en eventueel afbeeldingen. Jij levert de nieuwe teksten en andere input aan. Uiteraard is het ook mogelijk om je webteksten door mij te laten schrijven. Bij inhoudelijk beheer en het aanpassen van websites kijk ik ook altijd naar het geheel. Past het in de stijl van het bedrijf en is de website wel logisch ingedeeld? 

Geen WordPress?

Heb je geen WordPress website maar gebruik je een ander CMS? Neem gerust contact met mij op dan kijken we samen of ik ook voor jou iets kan betekenen.

Technische aanpassingen

In principe doe ik alleen inhoudelijk beheer en geen technisch beheer. Voor technische aanpassingen kan ik wel met je meekijken en indien nodig verwijs ik je door naar een webdesigner uit mijn netwerk. 

Wat heb ik eraan?

Je hebt al een mooie website en deze is helemaal klaar dus je vindt het wel goed zo. Voor de vindbaarheid is het echter belangrijk dat de website leeft en in beweging is. Oftewel, er moet regelmatig nieuwe content op de website komen. Deze content moet waardevol zijn maar ook actueel. Door het inhoudelijke beheer aan mij uit te besteden zorg ik ervoor dat jouw website in beweging blijft. Dat heb je eraan!