Vakantie, wie houdt er niet van? Vakanties en bestemmingen moeten wel aantrekkelijk neergezet worden en daarom schrijf ik reisteksten voor de reisbranche. Van reisinformatie tot de omschrijvingen van accomodaties, ik neem de lezer met mijn teksten mee op reis.

Wat zijn reisteksten?

Reisteksten zijn in principe alle teksten die bedrijven uit de reisbranche nodig hebben om vakanties te promoten. Reisinformatie, reisverslagen, omschrijvingen van vakantiegebieden, hotels en andere accomodaties. De reisteksten kan ik zowel voor online als offline media schrijven. Bij online media, zoals websites, houd ik uiteraard ook rekening met de zoekmachines.

Wat heb je eraan?

Reisteksten schrijven is een vak apart, het doel is om met jouw reisinformatie de reiziger enthousiast te krijgen en een mooi, compleet beeld te geven van vakanties, bestemmingen en accomodaties.

Wat wil jouw klant allemaal weten over de bestemming en de accommodatie? Ik verplaats me in jouw reiziger en zorg dat alle informatie, feiten en interessante weetjes in de tekst aanwezig is. Dit alles zo geschreven dat de klant het gevoel krijgt dat hij al op de plaats van bestemming is.