bonjour-cest-moi

Hoi! Ik ben Mariëlle van Holland, ik woon in Denekamp met mijn man, dochtertje en wat huisdieren en ik ben van het bouwjaar 1988. Ik ben wel een tekstschrijver in Twente maar ik kom hier niet vandaan. Als je op de kaart helemaal naar links gaat naar de kust dan kom je daar ergens Noordwijkerhout tegen. Daar ben ik geboren en opgevoed. Na ons trouwen zijn mijn man en ik in Denekamp beland, vraag me niet hoe! Ik hou van Twente, de nuchterheid, de vriendelijkheid, de omgeving, kortom: ik ben hier thuis!

Waarom ik schrijf

Maar nu even over teksten schrijven. Terwijl voor jou schrijven misschien een verschrikking is, kan ik de hele dag wel schrijven! Dit is van jongs af aan al wel geweest. Het begon met verhaaltjes en later met gedichten. Ik heb korte tijd als freelance correspondent gewerkt voor een lokale krant en in de verschillende banen die ik heb gehad heb ik altijd wel geprobeerd mijn liefde voor schrijven te gebruiken. Soms was daar gelukkig ook ruimte voor maar nooit helemaal naar mijn zin. 

Lange tijd heb ik gezocht naar wat ik wilde doen, ik heb hier en daar een cursusje gedaan, veel omwegen genomen om uiteindelijk tot het besef te komen dat het schrijven meer is dan alleen een hobby. Gelukkig leiden er vele wegen naar Rome en zo ook naar mijn eenmanszaak “van Holland schrijft”. Een goed geschreven tekst brengt orde in de chaos, daar ligt mijn kracht!

Waarom je tekst door mij laten schrijven?

✦ Ik ben jouw sparringpartner voor teksten. Ik laat jou zien wat er mogelijk is, waar je je teksten kunt plaatsen en wat je daarmee bereikt. Ik denk proactief mee!

✦ Ik luister naar jou, ik verdiep me in jouw bedrijf maar verplaats me ook in jouw klanten. Hierdoor wordt je tekst zo geschreven dat deze helemaal bij jou en je bedrijf past. Ik schrijf immers voor jou!

✦ Ik investeer in jou als klant door persoonlijk contact en aandacht. 

✦ Ik kan me heel goed inleven in personen en situaties en dit zie je terug in de teksten.

✦ Schrijf jij je eigen teksten? Als je dat leuk vindt en goed kan dan moet je dat zeker blijven doen! Ik kan me echter ook goed voorstellen dat je als ondernemer al genoeg te doen hebt. Dus mocht je dit werk uit handen willen geven dan houd ik me aanbevolen!