Ja, dat is toch iets wat veel Nederlanders altijd graag willen weten. Wat kost dat dan?

Projectprijs

Ik snap het ook wel hoor, je wilt graag van te voren weten waar je aan toe bent. Daarom maak ik voor elke opdracht een projectprijs. Ik schat van te voren in hoeveel tijd ik aan de opdracht kwijt ben en op basis hiervan maak ik een prijs op maat voor jou. Deze ontvang je van mij in een offerte.

Uurtarief

Het standaard uurtarief wat ik hanteer is 60 euro. Dit kan echter afwijken. Als ik regelmatig voor jou schrijf dan wordt het uurtarief wellicht wat lager, of je krijgt een vaste korting op je offerte. Zijn de opdrachten erg ingewikkeld en vereisen ze veel research? Of gaat het om een spoedopdracht? Dan kan het zijn dat het tarief wat hoger ligt. Ik communiceer dit in ieder geval altijd eerst met jou. Want een verrassing achteraf, daar zit toch niemand op te wachten.

Overeenkomst of abonnement

Als ik met regelmaat voor jou schrijf dan is het niet altijd even handig om voor elke tekst een aparte offerte op te stellen. Dit kan wel, als jij dit wilt, maar het is ook mogelijk om het in dit geval anders aan te pakken. Bijvoorbeeld door middel van een overeenkomst waarin we een uurtarief vastleggen en waarna ik jou maandelijks een factuur toestuur. Of we maken een overeenkomst waarin we een vaste prijs per maand vast leggen, net zoals bij een abonnement. 

Je ziet het al wel, er is veel mogelijk en we komen er vast wel uit! Hopelijk ben je nu wat wijzer en wil je precies weten wat het kost? Vraag dan gewoon een offerte aan! Dat kost in ieder geval helemaal niks…