Jij hebt teksten nodig en bent op zoek naar een tekstschrijver in Twente, wat nu? Nou, zo ga ik te werk: als je bij mij een offerte opvraagt als nieuwe klant dan heb ik graag eerst een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Want ik kom graag te weten wie jij bent, wat jouw bedrijf doet en belangrijk vindt en wie je doelgroep is. Allemaal kennis waarmee ik goed kan bepalen of we bij elkaar passen. Dan volgt waar het om draait: jouw tekst. Wat voor soort tekst zoek je en wat wil je er mee bereiken? Als ik alle informatie heb die ik nodig heb dan kan ik jou een passende offerte toe sturen. Geheel vrijblijvend natuurlijk net zoals het kennismakingsgesprek. 

Schrijven maar!

Wanneer jij akkoord gaat met de offerte dan ga ik voor jou aan de slag. Indien gewenst kan ik bij grote opdrachten na 1 of 2 teksten eerst het resultaat naar je toe sturen. Zo kan jij zien of ik op de goede weg zit en of mijn teksten jou aanspreken. 

Ik vind transparantie belangrijk en zal dan tussendoor ook regelmatig met jou communiceren om je op de hoogte te houden. Afspraken bij jou op locatie zijn altijd bespreekbaar.

Jouw tekst

Dan is de tekst klaar en jij denkt (hopelijk): hé, dit is echt mijn tekst! Want dit is bij elke opdracht mijn doel, dat het echt jouw tekst wordt! Ik schrijf immers voor jou. Het doel is dat jouw klanten jou en je bedrijf zullen herkennen in de teksten. Zo ga ik te werk!