Heb jij webteksten nodig voor je online media? Die kan ik voor jou schrijven! Webteksten kunnen alle teksten zijn voor jouw website of webshop. Van de homepage en diensten of producten pagina tot aan blogs en de contactpagina.

Online

Ik schrijf webteksten altijd gericht op online gebruik. Dat houdt in dat ik bij het schrijven van webteksten er altijd voor zorg dat het om unieke en waardevolle content gaat die de vindbaarheid van jouw website verbetert. Want kwalitatieve en relevante content is belangrijk en dat kan ik voor jou schrijven. Goede website teksten die waarde hebben, die kloppen en die lekker weg lezen. Daar houdt Google van en daar houden jouw bezoekers ook van. 

Waarom uitbesteden?

Waarom zou jij je website teksten laten schrijven door een freelance tekstschrijver? Heel simpel, webteksten schrijf je anders dan een artikel voor in de krant of een tijdschrift. Je hebt o.a. de zoekmachines om rekening mee te houden. Daarnaast lezen mensen anders op online media en moet je ervoor zorgen dat je de aandacht van je website bezoekers erbij houdt. Ik houd met al deze dingen rekening zodat ik voor jou de meest optimale webteksten kan schrijven. Daarnaast zorg ik dat er 1 lijn is in al jouw teksten, ook dit zorgt immers voor overzicht.

Als je regelmatig webteksten nodig hebt of vaak nieuwe inhoud aan je website toevoegt dan wil je misschien ook wel het inhoudelijk beheer van je WordPress website aan mij overlaten.