Heb jij webteksten nodig? Die kan ik voor jou schrijven! Webteksten kunnen alle teksten zijn voor jouw website of webshop. Van de homepage en diensten of producten pagina tot aan blogs en de contactpagina.

SEO

Ik schrijf webteksten altijd SEO gericht. Dat houdt in dat ik bij het schrijven van webteksten er altijd voor zorg dat het om unieke en waardevolle content gaat die de vindbaarheid van jouw website verbetert. Want SEO is niks meer dan kwalitatieve en relevante content en dat kan ik voor jou schrijven. Teksten die waarde hebben, die kloppen en die lekker weg lezen. Daar houdt Google van en daar houden jouw bezoekers ook van. 

Waarom uitbesteden?

Webteksten schrijf je anders dan een artikel voor in de krant of een tijdschrift. Je hebt namelijk de zoekmachines om rekening mee te houden. De regels hiervoor veranderen continu. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf zodat ik voor jou de meest optimale webteksten kan schrijven. Daarnaast zorg ik dat er 1 lijn is in al jouw teksten, ook dit zorgt immers voor overzicht.

Als je regelmatig webteksten nodig hebt of vaak nieuwe inhoud aan je website toevoegt dan wil je misschien ook wel het inhoudelijk beheer van je WordPress website aan mij overlaten.